На першому етапі переробки винограду або фруктів необхідна ємність, чан, таз, діжка, збан, ємність для мезги (подрібненого винограду), ємність для фруктової макухи (подрібнених яблук, дроблених груш). В даному випадку варіант пластикового чану дуже підходить для вирішення цього завдання.
Насамперед, чани можуть бути підставкою для виноградної дробарки, фруктової дробарки, дробарки ягід, тертку, подрібнювач. Вони мають різний об'єм, висоту, ширину, що зручно для підбору індивідуально за зростанням та завантаженням у дробарку, розмірів дробарки винограду або подрібнювача фруктів.
По-друге, пластикова тара дуже легка і просто переноситься і переставляється.
По-третє, у цій же ємності можна зброджувати на виноградній меззі або за технологією, якщо дозволяє інші продукти. До 500л і вище є пластикові кришки цього виробника.
Діжки легко миються і зберігаються одна в одну, якщо їх кілька, через невелику вагу можна підвісити, якщо дозволяє стеля або дах.
Італійський виробник компанія «Mobil Plastic» понад 50 років на світовому ринку та має великий досвід із виробництва пластикових виробів.